Grupuri de colindători au vizitat Consiliul Județean Tulcea

Colindători la Consiliul Județean Tulcea. FOTO CJ Tulcea

Conducerea Consiliului Județean Tulcea a primit luni, 17 decembrie, vizita a șapte grupuri de colindători de la unitățile școlare din municipiul Tulcea, dar și de la Asociația Nevăzătorilor.

Conform tradiției, reprezentanții Consiliului Județean primesc, în această lună, grupuri de colindători de toate vârstele, din județ. Luni, trei grupuri de elevi de la Școala Constantin Găveanea Tulcea au colindat reprezentanții administrației județene. Acestora li s-au alăturat alte grupuri de colindători de la Școala nr. 14, Școala Nifon Bălășescu, precum și de la Asociația Nevăzătorilor Tulcea și cercetașii Centrului Lotus.

Gazde din partea Consiliului Județean Tulcea au fost vicepreședintele Petre Badea și consilierii președintelui Horia Teodorescu, respectiv Nicolae Mihai și Constantin Albu.

Programul de colinde la Consiliul Județean Tulcea continuă până vineri, cu elevi din tot județul pregătiți să transmită puțin din atmosfera Crăciunului.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*