Spectacol folcloric oferit tulcenilor cu ocazia Zilei Naționale a României

Consiliul Județean Tulcea și Piața Civică. FOTO Adrian Boioglu
Consiliul Județean Tulcea și Piața Civică. FOTO Adrian Boioglu

Evenimentul, intitulat „1 Decembrie 1918-2021 – Din suflet de român“, îi va aduce pe scena tulceană pe cunoscutul naist Nicolae Voiculeț și Orchestra „România“.

Consiliul Județean Tulcea și Primăria Municipiului Tulcea, prin Ansamblul Artistic Profesionist „Baladele Deltei“, organizează miercuri, 1 decembrie 2021, în Piața Civică, un amplu spectacol folcloric „1 Decembrie 1918-2021 – Din suflet de român“, dedicat Zilei Naționale a României, respectiv împlinirii a 103 de ani de la Marea Unire.

Invitați speciali sunt Nicolae Voiculeț și „Orchestra România“, Ileana Lăceanu, Andreea Chisăliță și Alexandru Pugna. Își dau concursul Ansamblul Folcloric „Baladele Deltei“, Ansamblul Folcloric „Dorulețul“ și Ansamblul Folcloric „Băbăianca“ din Babadag.

Condiții de participare

Având în vedere contextul epidemiologic actual, participarea publicului în perimetrul special amenajat este permisă doar pe baza certificatului digital al Uniunii Europene privind COVID 19.

Accesul publicului va fi permis numai în condițiile purtării măștii de protecție pe toată durata evenimentului, masca trebuind să acopere gura și nasul, și cu respectarea distanței fizice regulamentare de 1,5 metri între persoane.

Amintim faptul că evenimentele dedicate Zilei României vor debuta începând cu ora 10.00, în centrul municipiului Tulcea, acolo unde va avea loc un ceremonial militar și religios, respectiv depunerea de coroane în cinstea eroilor martiri care au înfăptuit, în urmă cu 103 ani, Marea Unire.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*