FOTO Aproximativ 650 kilograme de peşte fără documente legale, confiscate de poliţiştii de frontieră tulceni

Poliţiştii de frontieră tulceni au găsit într-o ambarcațiune câteva sute de pește. FOTO Poliția de Frontieră

Poliţiştii de frontieră tulceni, împreună cu inspectori ai Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, au descoperit într-un autoturism și într-o ambarcațiune tip lotcă, aparținând unui cetăţean român, aproximativ 650 kilograme peşte, pentru care acesta nu deţinea documente legale.

 

În data de 22.11.2017, în jurul orei 15.40, o echipă formată din poliţişti de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Tulcea și inspectori din cadrul Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, acţionând în baza unei informații, au efectuat un control asupra unui autoturism marca Ford și asupra unei ambarcațiunii tip lotcă, aflate în zona lacului Razelm, județul Tulcea, aparţinând lui C.A., de 44 ani, domiciliat pe raza judeţului Tulcea.

În urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au descoperit în autoturism, în spațiul destinat depozitării mărfurilor, dar și în ambarcațiune, cantitatea totală de 646,5 kilograme peşte, din speciile plătică, caras, știucă, șalău şi lin, în stare proaspătă, pentru care persoana în cauză nu a putut prezenta documente de provenienţă.
Întreaga cantitate de peşte a fost predată unei societăţi comerciale de profil, conform procedurile legale, iar poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peştelui, icrelor ori produselor din pește obținute din pescuit.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*