Scandal în ședința Consiliului Județean Tulcea după ce un consilier PNL s-a prezentat deși era izolat la domiliciu. Poliția face o anchetă

Consiliul Județean Tulcea. FOTO Cătălin Schipor

Scandal în ședința de vineri a Consiliului Județean Tulcea după ce consilierul liberal Ionel Racheleanu s-a prezentat deși se afla în izolare la domiliciu, el fiind dat afară din sală de către președintele CJ, Horia Teodorescu. Poliția a anunțat că face o anchetă în acest caz.

Ședință cu scântei la CJ Tulcea după apariția în sală a consilierului PNL Ionel Racheleanu care era în izolare la domiliciu deoarece fusese confirmat cu Covid-19.  El a plecat de acasă după ce a cerut Direcției de Sănătate Publică să îi permită acest lucru pentru a merge la Spitalul Județean Tulcea pentru a face un computer tomograf.

“Aici este spitalul, domnule Racheleanu? Sau este Consiliul Județean? Puneți în pericol sănătatea tuturor colegilor”, a afirmat Horia Teodorescu.

El i-a mai spus consilierului PNL să plece din sală.

“Aveți două variante. Să părăsiți sala sau să fiți ajutat să părăsiți sala”,a transmis președintele CJ Tulcea.

În apărarea sa, Ionel Racheleanu a spus că era în izolare de mai multe zile, ieșea mâine și nu mai este contagios. El a ieșit apoi de bună voie din sală.

Poliția a început o anchetă în acest caz.

În urma informațiilor apărute în spațiul public, referitor la faptul că un bărbat din comuna Jijila, județul Tulcea, nu ar fi respectat măsura izolării la domiciliu, vă facem cunoscut faptul că polițiștii tulceni s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zadarnicirea combaterii bolilor, urmând a fi efectuate cercetări în scopul clarificării situatiei de fapt si a dispunerii măsurilor conform constatărilor”, a afirmat IPJ Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*