Trafic deviat în week-end pe strada Ing. Dumitru Ivanov din Tulcea

Trafic deviat în week-end pe strada Ing. Dumitru Ivanov din Tulcea. FOTO: Primăria Tulcea

Primăria Tulcea anunță că traficul rutier va fi deviat pe strada Ing. Dumitru Ivanov, în zilele de sâmbătă, 10 decembrie, și duminică, 11 decembrie, pentru finalizarea lucrărilor de trecere la nivel cu calea ferată.

Potrivit reprezentanților instituției, definitivarea acestei lucrări necesită montarea unor componente de finisaj, începând de sâmbătă. Ulterior acestei operațiuni, se va putea realiza recepția lucrărilor. Executantul va depune toate eforturile pentru ca traficul să se poată relua cât mai devreme cu putință, nu mai târziu de duminică.

În acest timp, traficul va fi deviat pe traseele ocolitoare folosite și pe parcursul lucrărilor anterioare, a căror complexitate a fost mult mai ridicată (scoatere suprastructură CF, realizare săpături până la platforma proiectată, înlocuirea șinelor, realizare drenaje, montare dale elastice, racordare la drumuri):

  • Închidere trafic rutier de la intersecția în sens giratoriu a străzii Ing. Dumitru Ivanov cu strada Lac Ciuperca și deviere pe ruta strada Lac Ciuperca, strada Isaccei, strada Taberei, strada Prelungirea Taberei, strada Ing. Dumitru Ivanov;
  • Închidere trafic rutier pe strada Ing. Dumitru Ivanov, zona Hotel Iberom, deviere pe ruta strada Prelungirea Taberei, Taberei, strada Isaccei.
  • Strada Ing. Dumitru Ivanov – restricționare trafic pentru acces către zona afectată de lucrări, cu excepția riveranilor (hotel/restaurant Insula, CSS, Bazin de Înot etc).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*