Pompierii au intervenit în municipiul Tulcea pentru a elibera piciorul unei persoane, prins într-un grilaj de scurgere

Pompierii au reușit să îi elibereze fetei piciorul prins în grilaj. FOTO ISU Delta Tulcea

O adolescentă a rămas captivă pe strada Constantin Brătescu din municipiul Tulcea după ce piciorul i-a alunecat într-un grilaj de scurgere și nu l-a mai putut scoate. 

După ce a tras în fel și chip încercând să se elibereze, în cele din urmă fata în vârstă de 16 ani a sunat la 112. În ajutorul său au fost trimiși salvatorii Detașamentului cu o autospecială de descarcerare grea. Pompierii au reușit în doar câteva minute să îi deblocheze piciorul fetei. Din fericire, aceasta nu a suferit leziuni și nu a avut nevoie de asistența echipajului SAJ prezent la fața locului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*