Acțiune a polițiștilor tulceni pentru prevenirea și combaterea braconajului piscicol

Bărbat prins cu peste 500 kg de pește fără documente legale. FOTO (arhiva) Poliția de Frontieră

La sfârșitul lunii septembrie, polițiștii Postului de Poliție Beștepe împreună cu polițiștii Postului de Poliție Nufăru au organizat o acțiune pe raza de competență, pentru prevenirea și combaterea braconajului piscicol.

În cadrul acțiunii, polițiștii au identificat doi bărbați cu vârstele de 28 și 34 de ani, din Tulcea, care pescuiau fără autorizație pe malul ghiolului localității Beștepe, cu plase de pescuit comercial, respectiv cu 4 setci din fir textil și două setci din fir monofilament, având capturată o cantitate de 16 kg pește.

S-a întocmit dosar penal, iar cantitatea de pește a fost ridicată în vederea confiscării.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*