VIDEO Pompierii au continuat căutarea băiatului de 14 ani din Peceneaga dispărut în Dunăre, cu forțe sporite

Pompierii și polițitii tulceni au continuat căutările . FOTO cu rol ilustrativ

Căutările băiatului de 14 ani din Peceneaga au căutat și în a doua zi de la dispariția sa în Dunăre. Echipele de căutare au fost suplimentate, dar fără succes.

Încă de dimineață, ISU Delta Tulcea a fost solicitat pentru a efectua iar căutări pe Dunăre, în cazul minorului dat dispărut în ziua de 24 iunie. Inițial, s-a intervenit cu un echipaj compus din trei subofițeri din cadrul Secției de pompieri Măcin, cu 1 autospecială de primă intervenție și comandă și 1 ambarcațiune tip RIB. Mai târziu, încă un echipaj de la Stația de pompieri Babadag s-a alăturat căutărilor pentru găsirea băiatului dispărut.

Echipajele de pompieri caută pe o distanță de aproximativ 4 mile marine în aval de locul producerii incidentului. Din nefericire, până în jurul orei 18.00, minorul dispărut nu a fost găsit.

UPDATE:

În jurul orei 19.30, echipajele de pompieri au fost retrase, băiatul dispărut fiind de negăsit

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*