Polițiștii tulceni au verificat obiectivele asigurate cu pază

Sediul IPJ Tulcea. FOTO Adrian Boioglu
Sediul IPJ Tulcea. FOTO Adrian Boioglu

Polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică Tulcea au desfășurat în cursul zilei de 25 septembrie, o acțiune de verificare a obiectivelor asigurate cu pază și a activității personalului de pază, pe raza județului Tulcea.

În cadrul acțiunii, polițiștii tulceni au controlat mai multe dispozitive de pază în vederea respectării normelor prevăzute de Legea nr.333/2003, privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor. În urma activităților desfășurate au fost aplicate 3 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 15.000 lei.

Acțiunea a avut ca scop asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, descurajarea actelor de încălcare a legii ce reglementează activitatea de pază și protecție și respectarea obligațiilor prevăzute de lege de către personalul cu atribuții în domeniul pazei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*