Marinarii militari și-au cinstit, astăzi, eroii

Marinarii militari și-au cinstit, astăzi, eroii. FOTO: Prefectura Tulcea

Prefectul județului Tulcea, Alexandru Dan Munteanu a participat astăzi, 14 august, la ceremonialul militar și religios dedicat eroilor marinari din cadrul festivităților prilejuite de Zilele Marinei Române.

„Suntem astăzi aici pentru a omagia eroii marinari. Să cinstim memoria eroilor marinari cu credință, să înțelegem că poporul fără memorie este sortit unui viitor sumbru, iar pentru un destin național  așa cum ni-l dorim, eroii trebuie să rămână în amintirea colectivă! Cinste și respect eroilor marinari!”, a spus, cu această ocazie, prefectul județului Tulcea, Alexandru Dan Munteanu.

Evenimentul s-a desfășurat la Cimitirul Eroilor din municipiu și a fost încheiat cu defilarea gărzii de onoare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*