Polițiștii tulceni au ieșit pe străzi pentru verificarea legalității transportului public de persoane

Polițiștii tulceni au ieșit în trafic. FOTO IPJ Tulcea

În perioada 24 – 27 aprilie polițiștii rutieri au desfășurat o acțiune pentru reducerea accidentelor rutiere produse, în special, din cauza nerespectării normelor rutiere de către conducătorii autovehiculelor destinate transportului public de persoane.

În cadrul acțiunii, polițiștii tulceni au depistat și sancționat conducătorii auto care efectuau transport public de persoane cu capacitatea de transport mai mare de 8+1 locuri, fără a respecta legislația în vigoare, aplicând un număr de 15 sancțiuni contravențioale, în valoare totală de 12.750 de lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*