Avansări în gradul următor înaintea expirării stagiului minim în grad la Jandarmeria Tulcea

Avansări în gradul următor înaintea expirării stagiului minim în grad la Jandarmeria Tulcea. FOTO IJJ Tulcea

La sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea, într-un cadru restrâns şi cu respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii virusului SARS CoV-2, pentru merite deosebite, au fost avansați astăzi în gradul următor înaintea expirării stagiului minim în grad 10 jandarmi tulceni.

Cu ocazia Zilei Naționale a României, pentru rezultatele foarte bune şi pentru modul exemplar în care şi-au desfăşurat activitatea, au fost avansați în gradul următor înaintea expirării stagiului minim în grad, 1 ofițer şi 9 subofițeri.

Conform Statutului cadrelor militare ,,gradul militar este un drept al titularului şi reprezintă recunoaşterea în plan social a calității de cadru militar”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*