Intervenție prin nămeții din județul Tulcea pentru a duce la spital două bătrâne

Persoanele cu risc: gravidele și cei ce necesită dializă au fost transportați la spital. FOTO SAJ Tulcea

Un convoi compus din un utilaj al Drumurilor Naționale, 1 ambulanță SAJ și 1 autospecială de muncă operativă cu șenilată s-au deplasat pentru a prelua o femeie de 70 de ani din localitatea Carcaliu.

O altă femeie de 66 de ani, a fost preluată de echipajul SMURD Măcin și transportată la unitatea spitalicească din Măcin.

Între localitățile Văcăreni și Luncavița 1 autoturism cu 1 persoană este blocat. Intervine un utilaj al Drumurilor Naționale.

Detașamentul de pompieri Tulcea intervine pentru înlăturarea unui copac căzut peste autoturisme în municipiul Tulcea. Se intervine cu 1 autospecială de stingere cu apă și spumă și 5 pompieri.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*