O mașină de poliție din Babadag a fost atacată cu pietre de un individ

Individul agresiv care a spart mașina poliției a fost prins de către luptătorii IJJ Tulcea. FOTO IJJ Tulcea

Un individ supărat pe oamenii legii s-a înarmat cu mai mulți bolovani și a atacat o autospecială a poliției din Babadag. Ghinionul său a fost că în acel moment, prin vecinătate trecea un echipaj al Inspectoratului de Jandarmi Tulcea.

Luptătorii IJJ Tulcea, din cadrul plutonului 2 Babadag, aflandu-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu au oprit mașina când au văzut că individul distrusese deja luneta autospecialei de poliție, și l-au somat să se oprească. Bărbatul a arătat inițial intenția de a arunca cu bolovani și spre jandarmi, dar a preferat să o ia la fugă.

Jandarmii au pornit în urmărirea suspectului și în scurt timp au reușit să îl prindă pe acesta. Pentru că respectivul manifesta un comportament violent atât verbal cât și fizic, a fost încătușat. Au fost întocmite actele premergătoare infracțiunii de distrugere, individul și actele constatatoare fiind înmânate reprezentaților IPJ Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*