Polițiștii tulceni au depistat un șofer cu permisul suspendat și altul care conducea o mașină neînmatriculată

Polițiștii tulceni au depistat, la sfârșitul săptămânii trecute, un șofer cu permisul suspendat și altul care conducea o mașină neînmatriculată.

La data de de 9 decembrie 2023, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Mihail Kogălniceanu , au identificat în trafic un bărbat de 32 de ani în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Lăstuni.

În urma verificărilor efectuate de către polițiști,  a rezultat faptul că, autoturismul avea  autorizația de circulație provizorie expirată.

În cauză a fost  întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul neînmatriculat .

La data de 10 decembrie 2023, în jurul orei 23:45, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Tulcea, au identificat în trafic un bărbat de 42 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un auto pe strada Viticulturii din municipiu.

În urma verificărilor în bazele de date a rezultat faptul că acesta avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul având dreptul de a conduce suspendat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*