Polițiștii tulceni au acționat în weekend, pentru siguranța traficului rutier

Politistii au oprit si scos din trafic mai multe mașini. FOTO IPJ Tulcea

În weekend, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea au acționat pentru prevenirea evenimentelor rutiere produse pe fondul consumului de alcool sau a substanțelor psihoactive.

În zilele 28 și 29 octombrie a.c, polițiștii rutieri sub coordonarea Direcției Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române au desfășurat o acțiune pentru prevenirea evenimentelor rutiere produse pe fondul consumului de alcool sau a substanțelor psihoactive.

În cadrul acțiunii, polițiștii au aplicat 65 de sancțiuni contravenționale, 5 dintre acestea fiind pentru consum de băuturi alcoolice la volan.

Au fost reținute 5 permise de conducere pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice și 4 pentru alte abateri la regimul rutier.

Totodată, polițiștii au constatat 3 infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea recomandă conducătorilor auto să nu conducă vehicule dacă au consumat băuturi alcoolice și să respecte regulile de circulație.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*