Incendiu la o casă părăsită din Tulcea

Incendiu la o casă părăsită din Tulcea. FOTO ISU Tulcea

Un incendiu a izbucnit sâmbătă dimineață la o casă părăsită din municipiul Tulcea.

În jurul orei 07:20 salvatorii Detașamentului de pompieri Tulcea au fost solicitați să intervină în municipiul Tulcea pentru limitarea efectelor unui incendiu care se manifesta la o casă părăsită.

Pompierii au intervenit cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă și 1 SMURD.

A fost degradat acoperișul în proporție de aproximativ 90% și tavanul (din lemn, lut și stuf) în totalitate.

Cauza probabilă producerii incendiului este foc deschis în spații închise. În casă se adăposteau oamenii străzii. În momentul sosirii pompierilor la locul intervenției nu erau persoane în locuință.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*