Polițiștii tulceni au fost prezenți printre elevii din Sulina

Polițiștii tulceni au fost prezenți printre elevii din Sulina. FOTO IPJ Tulcea

Polițiștii din cadrul Biroului Siguranță Școlară, s-au deplasat în orașul Sulina pentru a desfășura activități de prevenire împreună cu elevii Liceului “Jean Bart”.

Elevilor din clasele IX-XII le-au fost prezentate noțiuni esențiale privind violența și răspunderea penală, informațiile colegilor noștri având  un rol crucial în prevenirea comportamentelor antisociale și în conștientizarea consecințelor legale ale faptelor lor.

Activitățile desfășurate au avut ca scop principal informarea și educarea elevilor cu privire la importanța respectării legii și a normelor sociale, promovând astfel un mediu școlar sigur și protejat.

Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea  își reafirmă angajamentul de a colabora cu instituțiile de învățământ, pentru a asigura siguranța elevilor și pentru a preveni orice formă de violență sau comportament ilegal.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*