Un incendiu de vegetație din apropiere de Somova a pus în pericol mai multe gospodării

Pompierii au intervenit pentru a împiedica extinderea incendiului. FOTO ISU Delta Tulcea

Un incendiu izbucnit la vegetația uscată din apropiere de localitatea Somova a pus în pericol locuințele aflat în vecinătate. Intervenția pompierilor a fost îngreunată de relieful care nu a permis intrarea cu mașinile cu spumă și apă.

Detașamentul de pompieri Tulcea a ISU Delta a fost solicitat în jurul orei 17.20 să intervină în zona localității Somova pentru limitarea efectelor unui incendiu care se manifestă la vegetație uscată și stuf pe o suprafață de aproximativ 2 hectare.

La solicitare a fost trimis un echipaju de cinci pompieri cu o autospecială cu spumă și apă, dar din cauza zonei greu accesibile, ce nu permite accesul cu autospecialele, au mai fost solicitați cinci pompieri.

Potrivit reprezentanților ISU Delta, în funcție de direcția vântului, există riscul de propagare la casele din apropiere, incendiul fiind la câteva sute de metri față de case.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*