Pasagerii unui microbuz și șoferul acestuia au fost răniți în urma unii accident produs între Tulcea și Agighiol

Șoferul și trei pasageri au fost răniți. FOTO IPJ Tulcea

Șoferul unui microbuz de transport persoane au fost răniți în urma unui accident rutier înregistrat pe DJ 222, între Tulcea și Agighiol, în jurul orei 8.30

Lucrătorii din cadrul IPJ Tulcea au stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 37 de ani din Somova, în timp ce conducea un microbuz transport persoane pe DJ 222 ( Tulcea-Agighiol) nu a păstrat distanța față de un camion, condus regulamentar de un bărbat în vârstă de 43 de ani din Tulcea. În momentul în care șoferul camionului s-a angajat în schimbarea direcției de mers, către stânga, conducătorul auto de pe microbuz a fost luat prin surprindere și a intrat în coliziune cu acesta.

În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului și a celor 3 pasageri din microbuz. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*