Intervenție a pompierilor tulceni după ce o casă din Turcoaia a fost cuprinsă de flăcări

Intervenție a pompierilor după ce o casă din Turcoaia a fost cuprinsă de flăcări. FOTO: ISU Tulcea

Pompierii tulceni au fost solicitați să intervină noaptea trecută, în jurul orei 23.20, pentru a stinge un incendiu ce izbucnise la o casă din localitatea Turcoaia.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, către locul indicat de apelant au fost direcționate două echipaje, formate din 14 subofițeri, cu două autospeciale de stingere și un echipaj SAJ.

„La fața locului, echipajele de intervenție au constatat că focul se manifesta mocnit la acoperișul casei. S-a intervenit pentru localizarea și lichidarea incendiului. Din fericire, nu s-au înregistrat victime”, au transmis reprezentanții ISU Tulcea.

În urma incendiului, a ars acoperișul casei pe o suprafața de 12 metri pătrați. Cauza probabilă de producere a incendiului este coșul de fum amplasat necorespunzător față de materialele combustibile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*