Un individ beat și fără permis a fost scos cu greu din trafic de către polițiștii din Ceatalchioi

Echipaj de poliție în trafic. FOTO Cătălin SCHIPOR

Un conducător auto aflat sub influența alcoolului și fără permis de conducere, nu a oprit la semnalele polițiștilor și a încercat să scape prin fugă.

În dimineața de 7 iulie, polițiștii Postului de Poliție Ceatalchioi au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, care se deplasa pe raza localității Ceatalchioi, însă conducătorul auto nu a oprit, continuându-și deplasarea.

Imediat, polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, iar după circa 7 km, polițiștii au oprit autoturismul în trafic și l-au identificat pe conducătorul auto, ca fiind un bărbat de 42 ani, din localitatea Tudor Vladimirescu, județul Tulcea, care nu deținea permis de conducere.

De asemenea, în urma testării cu aparatul etilotest a acestuia, a rezultat o concentrație de 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar din cercetări a rezultat că autoturismul condus este neînmatriculat.

În cauză, s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și conducerea unui vehicul neînmatriculat pe drumurile publice. Cercetările continuă.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Cum e posibil sa puneti o poza cu asa sosea asfaltata la un articol in care vorbiti de Ceatalchioi?????????? Am rupt 3 masini in 8 ani pe drumul ala !!! Asta e sfidare … bataie de joc…nici nu stiu cum sa-i mai spun !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*