Oferta Universității „Dunărea de Jos“ Galați, prezentată la Tulcea

Oferta Universității „Dunărea de Jos“ Galați, prezentată la Tulcea. FOTO Consiliul Județean Tulcea

Ștefan Coman, consilier al președintelui Consiliului Județean Tulcea, a participat, astăzi, la evenimentul Student #UDJG, eveniment organizat de Universitatea din Galați pentru prezentarea ofertei educaționale din județul Tulcea.

Târgul educațional a avut loc la sala de sport a CSȘ din municipiul Tulcea, începând cu ora 10.30.

„În cei peste 70 ani de existenţă, învăţământul superior de la Galaţi a instruit aproximativ 60.000 de absolvenţi în domeniul ingineresc, economic şi umanist, devenind, astfel, un reper în ceea ce privește educația de nivel superior din această zonă a țării. În numele președintelui Consiliului Județean Tulcea, domnul Horia Teodorescu, țin să vă transmit sincere felicitări pentru modul în care ați reușit să dezvoltați învățământul superior în acest colț al țării.

Sunt încrezător că atât Consiliul Județean Tulcea, instituția pe care astăzi o reprezint aici, cât și celelalte structuri ale administrației publice locale își vor da întotdeauna concursul în beneficiul tinerilor din județul nostru, pentru creșterea și optimizarea actului educațional românesc“, a transmis Ștefan Coman, consilierul președintelui Consiliului Județean Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*