Mesaj RO-Alert pentru locuitorii din nordul județului Tulcea: “Există riscul de cădere a unor obiecte din spațiul aerian”

Adăpost construit în județul Tulcea. FOTO Ministerul Apărării

Tulcenii care locuiesc în nordul județului au fost avertizați, noaptea trecută, că ar putea să cadă obiecte din spațiul aerian. Mesajul RO-Alert a fost emis de către Inspectoratul General pentru Situații de Urgență.

Reprezentanții ISU Delta spun că mesajele RO-Alert au drept scop informarea populației cu privire la modul de comportare în asemenea situații, recomandarea de păstrare a calmului și măsuri de autoprotecție.

În cursul nopții trecute a fost înregistrat un apel la numărul unic de urgență 112 prin care apelantul a solicitat informații în urma primirii mesajului RO-Alert.
Nu au fost apeluri care să semnaleze căderea unor obiecte în apropierea locuințelor ori a zonelor populate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*