Două femei au ajuns la spital după ce s-au răsturnat cu mașina pe DN 22, în apropiere de Tulcea

Două femei au ajuns la spital după ce s-au răsturnat cu mașina pe DN 22. FOTO ISU Tulcea

Salvatorii Detașamentului de Pompieri Tulcea au fost solicitați să intervină sâmbătă, 18 decembrie, în jurul orei 13.30, în urma unui accident rutier produs pe DN 22, în apropierea municipiului Tulcea.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, la fața locului s-au deplasat 11 subofițeri cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD.

„În urma evenimentului, au rezultat două victime, pasagere în autoturism, neîncarcerate, conștiente și cooperante. Cele două femei, în vârstă de 50 și 81 de ani, au primit îngrijiri de la echipajele SAJ prezente la fața locului, iar ulterior au fost transportate la spital pentru investigații suplimentare”, au precizat reprezentanții ISU Tulcea.

Pompierii au asigurat măsuri de prevenire și stingere a incendiilor, prin deconectarea bornelor bateriei autoturismului, precum și tăierea și îndepărtarea unei crengi căzute pe partea carosabilă.

Cauzele și circumstanțele producerii acestui accident sunt cercetate de reprezentanții instituțiilor abilitate în acest sens.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*