O minoră a fost accidentată pe o trecere de pietoni din municipiul Tulcea

O minoră a fost accidentată pe trecerea de pietoni. FOTO IPJ Tulcea

Din cauza neatenției la volan, o conducătoare auto a provocat un accident rutier în municipiul Tulcea, soldat cu rănirea unei fete în vârstă de 13 ani. 

Din primele verificări ale polițiștilor tulceni a rezultat că, în seara zilei de 28 noiembrie, o femeie în vârstă de 45 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Păcii, din municipiu, nu a acordat prioritate  la o trecere de pietoni. Aici a accidentat o minoră în vârstă de 13 ani, din Tulcea, care se angajase în traversarea străzii în mod regulamentar.

În urma accidentului a rezultat rănirea pietonului, victima fiind transportată la Spitalul Județean. Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*