VIDEO Anchetă a poliţiştilor tulceni după ce pe Facebook au apărut imagini cu un câine maltratat

Anchetă a poliţiştilor tulceni după ce pe Facebook au apărut imagini cu un câine maltratat

Poliţiştii tulceni au deschis o anchetă după ce, pe un site de socializare, a apărut o înregistrare video cu un câine rănit, care este legat cu un lanț pe platforma unei autoutilitare.

„În urma apariției în mediul on-line a unor imagini privind un câine rănit și ținut legat de o autoutilitara, aflată pe o stradă din municipiul Tulcea, polițiștii tulceni s-au sesizat din oficiu, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rănire sau schingiuirea animalelor, faptă prevăzută și pedepsită de art.25 lit.e din Legea 205/2004 privind protecția animalelor”, au precizat reprezentanții IPJ Tulcea.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru identificarea și tragerea la răspundere penală a persoanei în cauză.

UPDATE

„În urma cercetărilor și investigațiilor efectuate în cauză, la data de 14 august, poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Tulcea au identificat persoana care ar fi transportat câinele în cauză, respectiv o femeie în vârstă de 42 ani, ce ar fi transportat câinele cu autoutilitara în cauză pe raza municipiului Tulcea, la un cabinet veterinar, unde urma să primească îngrijiri medicale”, au precizat, vineri după-amiază, polițiștii tulceni.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor circumstanțelor evenimentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*