VIDEO Anchetă a poliţiştilor tulceni după ce pe Facebook au apărut imagini cu un câine maltratat

Anchetă a poliţiştilor tulceni după ce pe Facebook au apărut imagini cu un câine maltratat

Poliţiştii tulceni au deschis o anchetă după ce, pe un site de socializare, a apărut o înregistrare video cu un câine rănit, care este legat cu un lanț pe platforma unei autoutilitare.

„În urma apariției în mediul on-line a unor imagini privind un câine rănit și ținut legat de o autoutilitara, aflată pe o stradă din municipiul Tulcea, polițiștii tulceni s-au sesizat din oficiu, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rănire sau schingiuirea animalelor, faptă prevăzută și pedepsită de art.25 lit.e din Legea 205/2004 privind protecția animalelor”, au precizat reprezentanții IPJ Tulcea.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru identificarea și tragerea la răspundere penală a persoanei în cauză.

UPDATE

„În urma cercetărilor și investigațiilor efectuate în cauză, la data de 14 august, poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Tulcea au identificat persoana care ar fi transportat câinele în cauză, respectiv o femeie în vârstă de 42 ani, ce ar fi transportat câinele cu autoutilitara în cauză pe raza municipiului Tulcea, la un cabinet veterinar, unde urma să primească îngrijiri medicale”, au precizat, vineri după-amiază, polițiștii tulceni.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor circumstanțelor evenimentului.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*