#CONCURS Câștigă trei invitații duble la piesa “Și cine nu iubește?” de la Teatrul Jean Bart din Tulcea

Afișul spectacolului "Și cine nu iubește" de la Teatrul Jean Bart din Tulcea.

O comedie despre relații multiple și iubiri interzise și poate fi urmărită de tulceni în această lună. Spectacolul “Și cine nu iubește?” are loc pe data de 20 noiembrie, de la ora 19, la Teatrul Jean Bart din Tulcea.

Tulcea NEWS te invită la teatru și oferă 3 invitații duble pentru acest spectacol.

Asigură-te că poți ajunge la spectacolul din 20 noiembrie. Invitațiile sunt nominale.

Tot ce ai de făcut este:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “Tulcea NEWS” – facebook.com/TLnewsRo
  2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la teatru
  3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți, pe data de 11 noiembrie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

Un bărbat, două femei, trei povești contemporane despre iubiri interzise, prietenii imposibile și relații multiple. O comedie inteligentă, în care cuvintele spun mereu altceva, oamenii nu sunt deloc ceea ce par, iar iubirea nu mai e ce a fost.

Din distribuție fac parte: Diana Roman, Vlad Zamfirescu și Nadiana Sălăgean. Textul și regia sunt semnate de Alexandru Popa

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*