O casă din Topolog a fost distrusă într-un incendiu

FOTO ISU Tulcea

O casă din localitatea Topolog a fost distrusă în urma unui incendiu.

În noaptea de 12/13 aprilie, prin apel la numărul unic de urgență 112, a fost solicitată intervenția pompierilor militari pentru stingerea unui incendiu produs la o casă de locuit din localitatea Topolog, județul Tulcea.

La fața locului au fost mobilizate două echipaje din cadrul Stației de Pompieri Babadag cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD. La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta generalizat, la întreaga locuință. În sprijin, a acționat și un echipaj SVSU local.

După aproximativ 2 ore, incendiul a fost lichidat în limitele găsite. În urma focului, locuința a ars în proporție de 90%.

Din fericire, nu au existat victime surprinse de flăcări, casa fiind nelocuită.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost stabilită ca fiind foc deschis în spații închise.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*