FOTO VIDEO Primăria Murighiol modernizează Căminul Cultural din Sarinasuf

Căminul Cultural Sarinasuf. FOTO Paul Alexe

Primăria Murighiol modernizează Căminul Cultural din Sarinasuf, iar lucrările la acest proiect de investiții se află în plină desfășurare. Acestea urmează să fie încheiate până la sfârșitul acestui an.

Georgel Chirac, dirigintele de șantier, a explicat pentru TLnews, în ce constă acest proiect.

“Ne aflăm la obiectivul de investiție Cămin Cultural Sarinasuf. Este în plină în desfășurare o reabilitare a acestuia. Ea este destul de succintă, în sensul că se fac doar intervenții de lucrări interioare, lucrări exterioare, ne referim la partea decorativă, texturată, înlocuitul feroniei, geamul. La șarpantă nu s-a lucrat deloc”, a povestit Georgel Chiriac.

De asemenea, în cadrul proiectului urmează să fie realizată și o magazie de lemne pentru Căminul Cultural din Sarinasuf.

“Obiectivul este extins cu o clădire nouă și anume o magazine de lemne sau peleți pentru că centrala inițială a căminului era pe lemne, dar acum se schimbă cu una pe peleți. Lucrărie se mai realizează la coșul de fum, la iluminatul exterior, la iluminatul interior plus sistematizarea pe verticală, trotuare și platforma care va deservi drept parcarea acestui obiectiv”, a explicat pentru TLnews, Georgel Chiriac.

Lucrările pentru modernizarea Căminului Cultural din Sarinasuf se vor încheia până la sfârșitul acestui an.

Căminul Cultural din Sarinasuf se află pe o suprafață de teren de 3.426 de metri pătrați, iar suprafața desfășurată este de 477 de metri pătrați.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*