Sancțiuni de peste 320.000 de lei, aplicate de polițiștii tulceni în perioada sărbătorilor pascale

Peste 65 de polițiști din cadrul Inspectoratului Județean Tulcea au acționat, în perioada 16 – 17 aprilie, respectiv 22 – 25 aprilie, pe arterele principale din județ în vederea fluidizării traficului rutier și a prevenirii și combaterii accidentelor de circulație.

Astfel, potrivit IPJ Tulcea, în această perioadă au fost aplicate peste 490 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 322.335 de lei, din care 200 de sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză. De asemenea, au fost reținute 68 de permise de conducere, din care 36 pentru viteză, 21 pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, șase pentru depășiri neregulamentare și cinci pentru alte abateri. Totodată, au fost retrase 20 de certificate de înmatriculare.

Astfel de acțiuni vor avea loc și în perioada următoare, scopul acestora fiind acela de a preveni și combate faptele de natură penală sau contravențională la regimul traficului rutier.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*