Localități din Tulcea, sub cod galben sau portocaliu de ploi

Județul Tulcea intră avertizare de vreme rea. FOTO Joy Stamp

Mai multe localități din județul Tulcea se află în această după amiază sub cod galben sau portocaliu de ploi.

Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod galben pentru localitățile: Jurilovca, Sulina, Baia, Murighiol, Ceamurlia de Jos, Crișan, C.A. Rosetti, Sfântu Gheorghe.
Astfel, până la ora 17 se vor semnala averse care vor acumula local peste 20…35 l/mp, descărcări electrice, intensificări ale vântului, grindină.

De asemenea, cod portocaliu de ploi a fost emis pentru localitățile  Sarichioi, Valea Nucarilor, Murighiol, Mihail Kogălniceanu, Casimcea, Beidaud.

Se vor semnala averse torențiale care vor acumula peste 35…40 l/mp, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, grindină.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*