Autoturism cuprins de flăcări în apropierea localității tulcene Văcăreni

Autoturism cuprins de flăcări în apropierea localității tulcene Văcăreni. FOTO IPJ Tulcea

Pompierii tulceni au fost solicitați să intervină în după-amiaza zilei de joi, 17 iunie, pentru a lichida un incendiu produs la un autoturism, în apropierea localității Văcăreni.

Astfel, un bărbat de 29 de ani, din Văcăreni, în timp ce conducea un autoturism din direcția Garvăn către Văcăreni, a fost nevoit să oprească în afara carosabilului, întrucât autoturismul a fost cuprins de flăcări.

La fața locului a intervenit un echipaj de pompieri cu o autospecială cu apă și spumă, procedând la stingerea incendiului. În urma incidentului nu au rezultat persoane vătămate, dar la sosirea pompierilor, incendiul se manifesta cu ardere generalizată la întregul autoturism.

Autoturism cuprins de flăcări în apropierea localității tulcene Văcăreni. FOTO ISU Tulcea

Potrivit ISU Tulcea, cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost un scurtcircuit electric.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „Distrugere”.  În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii incendiului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*