Societatea Energoterm SA anunță începerea probelor „la rece” pe instalația de încălzire

Căldura din apartamente. FOTO Cătălin SCHIPOR

Începând de sâmbătă, 15 octombrie, de la ora 08.00, se va efectua încărcarea instalațiilor interioare de distribuție a energiei termice pentru zonele deservite de centralele termice de cartier.

„Vă rugăm să asigurați prezența la domiciliu pentru a urmări integritatea instalațiilor din apartamentele dumneavoastră, în caz contrar nu ne asumăm răspunderea pentru eventualele pagube create”, au transmis reprezentanții societății.

În cazul în care se constată neetanșeități – scurgeri de apă la instalația interioară de încălzire, asociațiile de proprietari/ locatari și agenții economici se pot adresa operatorului zonal sau la dispeceratul societății, telefon 0372/737.914 (program permanent).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*