Manifestările religioase, sportive și cultural-artistice din weekend, în atenția jandarmilor tulceni

Manifestările religioase, sportive și cultural-artistice, în atenția jandarmilor. FOTO IJJ Tulcea

În acest sfârșit de săptămână, în județul Tulcea, se vor desfășura mai multe evenimente publice, unde jandarmii tulceni vor fi prezenți pentru a asigura buna desfășurare a tuturor activităților la care vor lua parte cetățenii.

Potrivit IJJ Tulcea, dispozitivele de ordine publică vor avea în vedere prevenirea fenomenului contravențional și infracțional, descurajarea persoanelor predispuse la comiterea de fapte antisociale, prevenirea și combaterea traficului/ consumului de substanțe interzise și aplicarea măsurilor legale la constatarea producerii acestora.

Vineri, 08 iulie, începând cu ora 10.00, în comuna Murighiol la Mănăstirea Halmyris va avea loc Hramul Mănăstirii – Serbarea Sfinților Martiri Epictet și Astion.

Sâmbătă, 09 iulie, începând cu ora 18.00, jandarmii vor fi prezenți în localitatea Sarichioi, pe stadionul comunal, unde se va desfășura meciul de fotbal dintre echipele ACS Pescărușul Sarichioi Junior și CS Unirea Braniștea, etapă din cadrul Cupei României, Faza Regională, Grupa a 2-a.

Vineri și sâmbătă, în intervalul orar 19.30 – 23.30, în orașul Sulina, se va desfășura manifestarea cultural-artistică Tabăra de Folk Europolis, ediția a III-a, unde programul va cuprinde mai multe spectacole susținute de artiști.

Întrucât se estimează prezența unui public numeros, recomandăm tuturor participanților la aceste evenimente ce se vor desfășura în acest sfârșit de săptămână, să manifeste răbdare, să evite consumul excesiv de alcool, să respecte indicațiile jandarmilor, să nu se implice în incidente care ar putea tulbura ordinea și liniștea publică, să acorde o atenție deosebită copiilor și să solicite sprijinul jandarmilor, fie direct, fie prin apelarea numărului unic pentru apeluri de urgență 112.

Reamintim că este interzisă participarea la astfel de evenimente a persoanelor care se află sub influența băuturilor alcoolice sau au asupra lor băuturi alcoolice, arme de orice fel, materiale explozive, substanțe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant ori alte obiecte ce pot fi folosite pentru acțiuni violente sau de tulburare a desfășurării normale a acestora.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*