Jandarmul Sorin Andrici, aur, argint și personal best record la Festivalul Internațional de Ultramaraton Venice-Italia

Sorin Andrici. FOTO Jandarmeria Tulcea

Jandarmul tulcean Sorin Andrici a obținut aur, argint, dar și un record personal la Festivalul Internațional de Ultramaraton Venice-Italia, reușind să alerge 207,64 km în cursa de  24 de ore.

Competiția sportivă s-a desfășurat în Veneția, Italia, în perioada 13-14 aprilie 2024 și a adunat la start peste 500 de concurenți, printre care și jandarmul tulcean Sorin Andrici, care a dorit să-și depășească recordul personal de 205 km. Nu doar că a reușit să-și depășească recordul personal, dar a urcat pe podium pe locul I la categoria +45 de ani și pe locul II la general.

Chiar dacă a plecat în cursă nerefăcut din punct de vedere fizic, deoarece în urmă cu trei săptămâni, a alergat 41 de ore 247 km la Backyard Ultra Extremadura în Spania, unde a stabilit un nou recod pentru România,  jandarmul Sorin Andrici a reușit să exceleze și de această dată atât din punct de vedere  mental, cât și fizic, depășind durerile care începuseră să apară după 17 ore de competiție, pentru ca la final să se poată bucura pe podium, așa cum o face de fiecare data în competițiile la care participă.

“Niciodată, nu permiteți altora să vă convingă că ceva este dificil sau imposibil! Mulțumesc tuturor celor care mi-au fost alături în aceste zile!” –  Andrici Sorin.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*