FOTO VIDEO Un incendiu puternic a mistuit școala din Dorobanțu

Un puternic incendiu a izbucnit la Școala Gimnazială din Dorobanțu. FOTO ISU Delta Tulcea

Școala Gimnazială din Dorobanțu s-a făcut scrum duminică după amiază în urma unui incendiu puternic. Două echipaje de pompieri s-au luptat cu flăcările mai bine de două ore. 

Incendiul a fost observat în jurul orei 14.00, iar în urma apelului la 112, la eveniment au fost trimise două echipaje cu autospeciale de stingere cu apă și spumă de la secția de pompieri a ISU Delta din Măcin. Când au ajuns pompierii, focul se manifesta violent, generalizat, flăcările ieșind prin acoperiș și ferestre. Dată fiind situația, s-au trimis forțe suplimentare de intervenție – o autospecială de stingere cu apă și spumă, un SMURD și 8 subofițeri de la detașamentul Tulcea.

Pompierii au reușit să protejeze vecinătățile, și anume grădinița și două locuințe care se află aproape de școală.

Update:

Pompierii au lichidat incendiul în jurul orei 18.00 și au stabilit că cel mai probabil a pornit de la magazia de lemne a școlii unde s-ar fi jucat copii cu focul.

A fost o intervenție destul de grea, care a solicitat salvatorii din cauza temperaturii ridicate.

Pompierii nu au reusir să salveze mare lucru din arhiva scolii, decât documentele care se aflau în secretariat și biroul directorului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Pompierii au stins focul ,comunitatea s-a implicat cu mic cu mare de a salvat documentele si ce mai era in biroul Directorului,mare lucru nu.

1 Trackback / Pingback

  1. Școală, cu frica-n sân. 8 unități de învățământ din județul Tulcea NU dețin Autorizație de Securitate la Incendiu. Cinci dintre acestea sunt în municipiul Tulcea – Tulcea NEWS

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*