FOTO Un copac s-a prăbușit din senin pe o mașină, în municipiul Tulcea

Un copac s-a prăbușit peste o mașină, în municipiul Tulcea. FOTO ISU Delta Tulcea

Un pom aflat pe domeniul public din municipiul Tulcea s-a prăbușit din senin în dimineața de joi 26 iulie, pe carosabil.

Din fericire, nu au fost înregistrat victime, ci doar pagube materiale. Pomul rupt s-a prăbușit peste o mașină parcată. La fața locului a intervenit un echipaj de pompieri al ISU Delta Tulcea, care au tăiat pomul și au eliberat astfel trotuarul și masina prinsă sub el.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*