FOTO VIDEO Bilanțul Incendiului de la SC Transport Public Tulcea: 15 din cele 27 autobuze au fost distruse

Autobuze arse
Din hală și autobuze nu a mai rămas decât resturi fumegânde. FOTO ISU Delta Tulcea

Incendiul violent de la Garajul Societății de Transport Public Tulcea a făcut scrum mai bine de jumătate din baza mobilă a orașului. 15 din cele 27 autobuze au ars în totalitate.

Citește și: FOTO VIDEO Incendiu puternic la halele SC Transport Public SA Tulcea! Pompierii intervin în forță

Reprezentanții ISU Delta au fost anunțață în jurul orei 4 de un paznic că a luat foc hala SC Transport Public Tulcea.

Inițial, la locul indicat s-au deplasat 4 autospeciale de stingere cu apă, 1 SMURD, un ofițer și 24 subofițeri. Incendiul s-a extins rapid la mai multe autobuze, iar comanda intervenției a fost preluată de însuși Lt. Col. Daniel Petrov, comandantul ISU Delta.

În cel mai scurt timp, forțele de intervenție au fost suplimentate. Opt autospeciale și 80 de subofițeri au ajuns la incendiu. Pompierii militari au evacuat 25 butelii de oxigen și 3 de GPL. Trei dintre autobuze au fost evacuate, dar 15 au ars complet. La fel și un microbuz.

ISU Delta a alertat și detașamentele din afara muncipiului Tulcea. O tură liberă a Detașamentului a fost adusă la intervenție, dar și o autospecială de la Stația Babadag și una de la Secția de pompieri Măcin.

Incendiul a fost lichidat după aproape 5 ore. Pompierii tulceni spun că focul s-a declanșat în urma unui scurt circuit electric la unul dintre autobuze.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*