Jandarmeria Tulcea recrutează tineri care vor să devină jandarmi

FOTO IJJ Tulcea

Inspectoratul de Jandarmi Județean Tulcea recrutează și selecționează candidați pentru participarea la sesiunea de admitere în instituțiile de învățământ postliceal ale Ministerului Afacerilor Interne, specialitatea jandarmi, sesiunea aprilie – iunie.

Astfel, sunt disponibile câte 350 de locuri, dintre care câte trei locuri sunt pentru romi și alte trei locuri pentru alte minorități, la Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” din Drăgășani, respectiv Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi „Petru Rareș” din Fălticeni.

Pentru a participa la concursurile de admitere în instituțiile militare de învățământ – forma de învățământ postliceal – pe locurile destinate formării profesionale inițiale, persoanele care intenționează să candideze trebuie să îndeplinească anumite condiții ce pot fi consultate pe site-ul www.jandarmeriatulcea.ro, secțiunea Anunțuri.

Cererea de înscriere (conform modelului postat pe site) și Consimțământul privind solicitarea extrasului de cazier judiciar se transmit, exclusiv în format electronic (scanat) pe adresa de e-mail: resurseumane@jandarmeriatulcea.ro până la data de 05 mai, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică. Depunerea documentelor pentru dosarul de recrutare, până la data de 15 mai.

Evaluarea psihologică a candidaților se realizează potrivit unei planificări ulterioare depunerii cererilor.

Susținerea probelor de admitere:

  • proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice, în perioada 19 – 24 mai, la centrul zonal de selecție – Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” București;
  • proba de evaluare a cunoștințelor se susține în data de 27 mai, la unitățile de învățământ pentru care au optat candidații.

Examinarea medicală se realizează potrivit prevederilor OMAI nr. 105/2020 pentru candidații care se încadrează în numărul de locuri scoase la concursul de admitere, în ordinea descrescătoare a notelor finale, în perioada 31 mai – 29 iunie.

Relații suplimentare pot fi obținute la Biroul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea, tel. 0240/534.012, interior 24407 sau 24535, ori la tel. 0744/808.869, între orele 08.00 – 16.00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*