Alertă în localitatea Vulturu după ce o fetiță de patru ani a dispărut din curtea locuinței sale

Alertă în localitatea Vulturu după ce o fetiță de patru ani a dispărut din curtea locuinței sale

Polițiștii din comuna Maliuc au intrat în alertă în seara zilei de miercuri, 12 iulie, după ce o fetiță în vârstă de patru ani a dispărut din curtea casei sale din Vulturu.

Mama copilului a fost cea care a alertat autoritățile prin apelul la numărul de urgență 112 în jurul orei 17.00, iar după primirea apelului, polițiștii din cadrul Postului Maliuc au format imediat echipe operative de căutare. Împreună cu pompieri și voluntari din zonă au început cercetările în speranța de a găsi fetița cât mai curând posibil.

Căutările sunt în plină desfășurare și sunt utilizate resurse suplimentare, inclusiv două ambarcațiuni și un câine de urmă, pentru a spori șansele de a o găsi pe micuță.

La momentul dispariției, fetița purta o rochie de culoare mov și pantofi asortați. Informațiile furnizate de poliție sunt cruciale pentru a ajuta la identificarea și localizarea copilului dispărut. Autoritățile fac un apel către cetățeni să ofere orice informații care ar putea contribui la găsirea fetiței dispărute, sunând la numărul unic de urgență 112 sau contactând cea mai apropiată unitate de poliție.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*