Ordin de protecție emis de către polițiștii tulceni după ce o tânără de 22 de ani a fost agresată de partener

Ordin de protecție emis de către polițiștii tulceni. FOTO: Pixabay

Polițiștii tulceni au fost sesizați luni, 17 aprilie, de către o tânără în vârstă de  22 de ani, din municipiul Tulcea, cu privire la faptul că ar fi fost agresată fizic de către concubinul său.

Polițiștii au identificat persoana bănuită de săvârșirea faptei ca fiind un bărbat de 23 de ani, față de care au emis un ordin de protecție provizoriu.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie. Cercetările sunt continuate sub supravegherea unității de parchet competente.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*