IPJ Tulcea anunță prezența a peste 300 de polițiști pe străzi în noaptea de Revelion

Sediul IPJ Tulcea. FOTO Adrian Boioglu
Sediul IPJ Tulcea. FOTO Adrian Boioglu

Peste 300 de poliţişti vor fi la datorie în noaptea de Anul Nou, pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care ar putea afecta siguranța cetăţenilor.

În perioada 31 decembrie 2018 – 2 ianuarie 2019, peste 300 de poliţişti vor acționa pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care ar putea afecta liniştea cetăţenilor şi pentru a interveni atunci când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale.

Din totalul poliţiştilor angrenaţi, 220 sunt poliţişti de ordine publică, 36 de poliţişti sunt de la rutieră, iar 60 sunt de la celelalte structuri, respectiv: poliţia transporturi, investigaţii criminale, investigarea criminalității economice, acțiuni speciale şi poliţişti de la arme, explozivi şi substanţe periculoase.

Cu prilejul Revelionului, la nivelul județului sunt preconizate a se desfășura mai multe manifestări publice (concerte, spectacole de datini și obiceiuri de iarnă), la care sunt așteptate să participe multe persoane.

De asemenea, polițiștii vor monitoriza traficul rutier, pe toate drumurile naționale și județene, pentru fluidizarea circulaţiei şi prevenirea evenimentelor rutiere.

„Recomandăm tuturor cetățenilor să adopte o conduită corectă în această perioadă și să respecte indicațiile polițiștilor aflați în trafic“, au transmis reprezentanții IPJ Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*