IJJ Tulcea scoate la concurs două posturi de execuție vacante

Inspectoratul de Jandarmi Județean Tulcea organizează concurs pentru ocuparea a două posturi de execuție vacante, prin rechemare în activitate sau încadrare directă în specialitatea marketing și achiziții și specialitatea psihologie.

Cererea de înscriere la concurs, declarația de confirmare a cunoașterii și acceptării condițiilor de recrutare, cartea de identitate, dar și celelalte documente constitutive ale dosarului de recrutare se transmit scanate lizibil, la adresa de e-mail contact@jandarmeriatulcea.ro, conform graficului de desfășurare a concursului postat pe site-ul www.jandarmeriatulcea.ro, secțiunea Anunțuri.

Proba de concurs constă în rezolvarea unui test grilă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*