Întâlnire cu reprezentanţii şcolilor de şoferi la Prefectura Tulcea

Reprezentanţii şcolilor de şoferi din judeţul Tulcea au fost invitaţi în sala de videoconferinţe a Instituţiei Prefectului pentru o şediţă de bilanţ şi analiză a activităţii din acest an. FOTO Prefectura Tulcea

Reprezentanţii şcolilor de şoferi din judeţul Tulcea au fost invitaţi în sala de videoconferinţe a Instituţiei Prefectului pentru o şediţă de bilanţ şi analiză a activităţii din acest an în care au fost prezentate de către domnul comisar Nan Tiberiu, șeful Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculări Vehicule date statistice la 9 şi respectiv 10 luni privind activitatea desfăşurată.

 

Fiind şi o şedinţă de analiză nu doar de bilanţ, din partea reprezentanţilor şcolilor de şoferi s-au făcut şi două propuneri de îmbunătăţire a activităţii. Prima dintre ele a fost de optimizarea platformei de internet a Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculări Vehicule cu încă două butoane şi anume „anulare rezervare programare” şi „programare examinare cu dovada absolvirii şcolii de şoferi”. A doua propunere a fost de modificare a traseelor de examinare a şoferilor profesionişti astfel încât să se evite străzile pentru care este necesară achitarea unei taxe de utilizare a drumurilor judeţene sau, după caz, permis de liberă trecere.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*