Întâlnire cu reprezentanţii şcolilor de şoferi la Prefectura Tulcea

Reprezentanţii şcolilor de şoferi din judeţul Tulcea au fost invitaţi în sala de videoconferinţe a Instituţiei Prefectului pentru o şediţă de bilanţ şi analiză a activităţii din acest an. FOTO Prefectura Tulcea

Reprezentanţii şcolilor de şoferi din judeţul Tulcea au fost invitaţi în sala de videoconferinţe a Instituţiei Prefectului pentru o şediţă de bilanţ şi analiză a activităţii din acest an în care au fost prezentate de către domnul comisar Nan Tiberiu, șeful Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculări Vehicule date statistice la 9 şi respectiv 10 luni privind activitatea desfăşurată.

 

Fiind şi o şedinţă de analiză nu doar de bilanţ, din partea reprezentanţilor şcolilor de şoferi s-au făcut şi două propuneri de îmbunătăţire a activităţii. Prima dintre ele a fost de optimizarea platformei de internet a Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculări Vehicule cu încă două butoane şi anume „anulare rezervare programare” şi „programare examinare cu dovada absolvirii şcolii de şoferi”. A doua propunere a fost de modificare a traseelor de examinare a şoferilor profesionişti astfel încât să se evite străzile pentru care este necesară achitarea unei taxe de utilizare a drumurilor judeţene sau, după caz, permis de liberă trecere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*