FOTO Ziua Marinei, celebrată la Tulcea. Eduard Lucian Simion: “Marinarii militari au dat dovadă de dăruire și sacrificiu în toate misiunile desfășurate”

Ziua Marinei la Tulcea. FOTO CJT
Ziua Marinei la Tulcea. FOTO CJT

Lucian Eduard Simion, consilierul preşedintelui Consiliului Judeţean Tulcea a participat marţi, 15 august, la festivitatea organizată de Garnizoana Tulcea, pe Faleza „Ivan Patzaichin”, cu prilejul Zilei Marinei.

Programul evenimentului a inclus: ridicarea pavilionului, geacului și marelui pavoaz, trecerea în revistă a navelor de către comandantul Garnizoanei Tulcea, alocuțiuni ale oficialilor, oficierea unui serviciu religios de către un sobor de preoți condus de Protopopul de Tulcea, P.C Romeo Gabriel Ispas, lansarea în apă a ancorei de flori, sosirea Zeului Neptun, exerciții demonstrative, paradă navală și jocuri marinărești.

„Stimați invitați, dragi tulceni, am deosebita onoare ca, în numele conducerii Consiliului Județean Tulcea, să fiu alături de dumneavoastră în această zi, plină de încărcătură emoțională și spirituală pentru români, în general, și pentru tulceni, în mod special. Astăzi sărbătorim Ziua Marinei Române, Zilele Municipiului Tulcea, Ziua Navalistului, precum și Marea Sărbătoare Creștină a Adormirii Maicii Domnului. Pe 15 august fiecare tulcean are un eveniment de celebrat. Bucuria acestei zile de sărbătoare este deplină pentru că suntem alături de marinarii tulceni care, prin faptele lor vorbesc despre onoare și profesionalism.

În cei peste 160 de ani de la înființarea Forțelor Navale Române, marinarii militari au dat dovadă de dăruire și sacrificiu în toate misiunile și activitățile desfășurate. Astăzi, mai mult ca oricând, noi, reprezentanții administrației județului Tulcea, ne exprimăm respectul profund pentru activitatea pe care o desfășoară marinarii tulceni dar și cei care activează în domeniile conexe și sunt la ceas de sărbătoare. Cu prilejul sărbătorii Sfintei Marii și Zilei Marinei, vă adresez sincere felicitări și urări de succes în tot ce întreprindeți!”, a transmis Lucian Eduard Simion celor prezenți, în numele Consiliului Județean Tulcea.

Ziua Marinei la Tulcea. FOTO CJT
Ziua Marinei la Tulcea. FOTO CJT
Ziua Marinei la Tulcea. FOTO CJT
Ziua Marinei la Tulcea. FOTO CJT
Ziua Marinei la Tulcea. FOTO CJT
Ziua Marinei la Tulcea. FOTO CJT
Ziua Marinei la Tulcea. FOTO CJT
Ziua Marinei la Tulcea. FOTO CJT

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*