Jandarmii tulceni donează sânge pentru semenii lor

Jandarmii tulceni au donat sânge. FOTO IJJ Tulcea

Jandarmii tulceni în colaborare cu Centrul de Transfuzii Sanguine Tulcea, organizează o acţiune al cărei obiectiv este refacerea rezervelor de sânge, atât de necesar salvării de vieţi omeneşti, în condiţiile în care în ultima perioadă de timp numărul donatorilor a scăzut.

În baza parteneriatului dintre Jandarmeria Română şi Institutul Naţional de Hematologie Transfuzională, jandarmii au ales să dedice o zi din viaţa lor pentru a dona sânge, vineri 11 mai a.c. începând cu ora 08.00, la sediul instituţiei amintite anterior, în scopul completării rezervelor sau pentru ajutorarea victimelor unor accidente.

Jandarmii tulceni lansează un îndemn pentru toţi membrii comunităţii să se alăture prin voluntariat acestor acţiuni umanitare, în scopul acordării unui real ajutor persoanelor aflate în dificultate, la vreme de grea încercare, de suferinţă şi de nevoie.

În fiecare an unitatea iniţiază astfel de acţiuni demonstrând că solidaritatea şi spiritul civic sunt caracteristice instituţiei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*