Construct – Ambient Expo, Expo Flowers & Garden, Romtherm și Modexpo, patru dintre târgurile de primăvară de la ROMEXPO

Colecții de haine, pantofi și accesorii la Modexpo în cadrul ROMEXPO

În a doua săptămână a lunii martie, Centrul Expozițional ROMEXPO a fost gazda mai multor târguri de primăvară, destinate mai multor segmente de piață.

Modexpo, Expoziția internațională de țesături textile, îmbrăcăminte, pielărie, blănărie, încălțăminte și marochinărie, accesorii – s-a desfășurat la ROMEXPO, în perioada 14 – 17 martie.

Manifestarea a fost dedicată industriei textilelor din România și a reprezentat platforma perfectă pentru lansarea și vânzarea de noi produse.

Timp de 4 zile, la ROMEXPO, vizitatorii au găsit piese vestimentare, încălțăminte, produse unice – handmade și au beneficiat de mari reduceri.

De asemenea, pe perioada evenimentului, cei prezenți au primit sfaturi în legătură cu tendințele în modă pentru 2019. Aceștia au aflat de la specialiști că anul acesta culorile la modă sunt rozul pudrat, burgundy, lila și albastru marin, iar ele trebuie purtate în combinații clasice care să scoată în evidență trăsăturile feței și ale siluetei.

Construct – Ambient Expo, Târgul internațional de tehnologii, echipamente, utilaje și materiale pentru construcții, amenajări interioare și exterioare, decorațiuni și piscine.

Evenimentul a beneficiat de un grad de internaționalizare de 47% și a reunit firme de top din 18 țări: Ungaria, Italia, Republica Moldova, Olanda, Polonia, Portugalia, Bulgaria, Cehia, Germania, Grecia, Austria, România, Rusia, Slovenia, Spania, Turcia, precum și din China, inclusiv Hong Kong.

Acestea au prezentat la ROMEXPO soluții inovative pentru domeniul construcțiilor și amenajărilor interioare

Expo Flowers & Garden, Expoziţia Internaţională de flori, amenajări peisagistice, horticultură şi grădinărit – a fost manifestarea care a dat culoare Centrului Expozițional ROMEXPO.

Vizitatorii au descoperit cum poți transforma un cadru lipsit de poveste într-un colț unic, plin de culoare, ce înfrumusețează decorul întregii case.

Potrivit specialiștilor, chiar dacă vorbim de o grădină amenajată într-o curte sau pe un balcon, cu puțină atenție și cu un minim de efort putem transforma un spațiu neinteresant, într-un loc suprinzător.

Astfel, producători, comercianţi, horticultori, arhitecţi peisagişti și specialişti în unelte şi ornamente de gradină, au fost prezenți la EXPO FLOWERS & GARDEN cu produse și sfaturi utile privind îngrijirea grădinilor, pomilor, arbuştilor și florilor.

Romtherm, Expoziția internațională pentru instalații, echipamente de încălzire, răcire și de condiționare a aerului a reprezentat platforma ideală pentru expunerea produselor de calitate din acest domeniu și pentru stabilirea de relații de afaceri.

ROMTHERM a beneficiat de un grad de internaționalizare de 45% și a reunit companii din 10 țări: Austria, Bulgaria, Croația, Grecia, Ungaria, Italia, România, Serbia, Turcia și Ucraina.

Firmele participante au venit la eveniment cu oferte speciale pentru instalații de ventilare, încălzire, alimentare cu apă, instalații tehnologice și termice, produse și echipamente cu rol în securitatea la incendiu.

În cele 4 zile de expoziție, vizitatorii specialiști au participat la demonstrații și au beneficiat de consultanță cu privire la produsele de care au fost interesați.

Aceste manifestări au reunit peste 16.000 de vizitatori.

Evenimentele au fost organizate de ROMEXPO împreună cu Camerele de Comerț și Industrie din România.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*