Incendiu la o locuință din Măcin. Două butelii au explodat, nu au fost persoane rănite

Incendiu la o locuință din Măcin FOTO ISU Tulcea

Un incendiu s-a produs astăzi la o locuință din orașul Măcin, iar două butelii au explodat, fără a se înregistra persoane rănite.

Potrivit IPJ Constanța, în cursul acestei dimineți, pompierii Secției Măcin au fost alertați prin apel la numărul unic de urgență 112 despre un incendiu produs la o locuință în orașul Măcin.

La locul producerii incendiului au fost dislocate mai multe echipaje de stingere și o ambulanță SMURD care au intervenit pentru localizarea și limitarea extinderii acestuia.

„La ajungerea echipajelor, focul se manifesta la o anexă gospodărească de aproximativ 20 de mp dar și la acoperișul locuinței pe o suprafață de aproximativ 16 mp cu flacără deschisă, iar în ciuda vântului puternic care favoriza extinderea incendiului, pompierii din Măcin au reușit să îl localizeze în scurt timp și astfel au redus riscul de propagare, ulterior reușind să îl lichideze.

Intervenția a fost una dificilă pentru salvatori deoarece, în anexa gospodărească se regăseau 3 butelii, iar două din acestea au explodat în timpul intervenției, din fericire nu au provocat victime.

O reușită a pompierilor tulceni a fost că, în timpul intervenției de recunoaștere, localizare și stingere a incendiului, au fost găsiți în locuință doi cățeluși care din fericire au fost extrași din încăperea în care se aflau adăpostiți de proprietari. Aceștia nu au suferit vătămări și au fost predați proprietarilor”.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost efectul termic produs de un fir electric neizolat corespunzător.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*