Femeie violată și omorâtă de cel căruia mersese să-i dea de pomană, la Slavă Rusă! Ulterior, ucigașul a incendiat trupul victimei

FOTO cu rol ilustrativ

Un bărbat din localitatea Slava Rusă a fost reținut de polițiști după ce, în noaptea de 29 spre 30 decembrie, a violat și omorât o femeie ce venise să-i dea de pomană. După ce a comis crima, bărbatul a dat foc trupului victimei.

Potrivit anchetatorilor, femeia, în vârstă de 60 de ani, a mers în seara zilei de 29 decembrie să-i ducă de pomană, haine și mâncare, bărbatului de 41 de ani. Aceasta a fost atacată însă de cel pe care îl miluia, lovită, violată și apoi strânsă de gât până a fost omorâtă. Ulterior, agresorul a dus trupul femeii în grădina casei, unde i-a dat foc.

Bărbatul a fost reținut şi urmează să fie prezentat în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*